Jaarstukken 2020 gereed

Maandag 31 mei 2021

Het college van B&W heeft onlangs de jaarstukken 2020 aangeboden aan de raad. De gemeente Best sluit het jaar 2020 af met een positief resultaat van € 3.094.000. Het college kijkt positief terug.

Wethouder Rik Dijkhoff: “Het afgelopen jaar heeft ook financieel in het teken van (de bestrijding van) Corona gestaan. Voor sommige regelingen waren we gebonden aan richtlijnen vanuit het Rijk, andere regelingen hebben we zelf opgepakt en uitgevoerd. Dat deden we voor inwoners, maar ook voor bedrijven en culturele- en sportinstellingen. Dit alles met als doel de tegenslagen die de pandemie met zich meebrengt te minimaliseren.”

De jaarstukken bekijken?

U kunt de financiële stukken van de gemeente inzien. Wilt u weten hoe het huishoudboekje van de gemeente eruitziet of wat is gerealiseerd? Neem dan eens een kijkje op de pagina Financiële stukken. De stukken zijn vooral op een tablet goed te bekijken.

De gemeenteraad stelt de jaarrekening 28 juni definitief vast.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS