Sluiting woningen in verband met aanwezigheid harddrugs

Woensdag 18 november 2020

Sluiting woning met bijbehorend erf Terraweg 17/ 17B

Woensdag 18 november is de woning met het bijbehorende erf aan de Terraweg 17/ 17B op basis van de Opiumwet gesloten. In die woning zijn door de politie harddrugs aangetroffen. Hierdoor sluit de burgemeester het gehele perceel voor 6 maanden. De sluiting gaat in op 18 november 2020 en duurt tot 18 mei 2021. Tijdens de sluiting is het niet toegestaan om de woning of het bijbehorende erf te betreden.

Sluiting woning met garage Mgr. A.F. Diepenstraat 18

Woensdag 18 november is de woning met garage aan het adres Mgr. A.F. Diepenstraat 18 op basis van de Opiumwet gesloten. In de garage behorende bij die woning zijn door de politie harddrugs aangetroffen. Hierdoor sluit de burgemeester het gehele perceel voor 6 maanden. De sluiting gaat in op 18 november 2020 en duurt tot 18 mei 2021. Tijdens de sluiting is het niet toegestaan om de woning of het bijbehorende perceel te betreden.