Sluitende begroting 2021

Dinsdag 13 oktober 2020

Het college van B&W heeft ingestemd met de concept programmabegroting 2021. De begroting 2021 is het huishoudboekje van de gemeente en laat de verwachte inkomsten en uitgaven zien voor volgend jaar. De inkomsten en uitgaven zijn minimaal gelijk aan elkaar. We mogen daarom spreken van een sluitende begroting. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de effecten van COVID-19. Het college is juist in deze bijzondere tijd extra trots op de financiële situatie van de gemeente. Uitgangspunt blijft het behoud van bestaande voorzieningen. Ook blijft de gemeente de focus houden op een veilige en sociale gemeente. Het college blijft hierin investeren.

Gemeenteraad

Op 26 oktober lichten de portefeuillehouders de begroting toe aan de raad. Vervolgens neemt de gemeenteraad op 9 november een besluit over de begroting. Beide bijeenkomsten kunt u volgen via de website best.notubiz.nl.

Interesse?

Wilt u zelf de begroting 2021 bekijken? U vindt hem op de pagina Financiële stukken.