Uitstel tot 1 oktober 2020 voor betalen van aanslagen

Vrijdag 3 april 2020

Het kabinet heeft maatregelen genomen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te beperken. Hierdoor zijn er huishoudens en bedrijven die minder of geen inkomsten hebben de komende tijd. Het college wil inwoners en organisaties van Best graag tegemoetkomen en heeft daarom een aantal maatregelen genomen.

Openstaande bedragen

Alle bedragen die nog open staan en waarvoor u geen volmacht voor automatische incasso heeft gegeven, hoeven pas 1 oktober 2020 betaald te zijn. Het geldt ook voor facturen die u ontvangt voor de gemeentelijke dienstverlening. Denk hierbij aan facturen voor marktgelden, huur van sportaccommodaties- en velden, huur van overig gemeentelijk vastgoed, en dergelijke. U ontvangt dus wel een factuur en/of aanslagbiljet, maar deze hoeft niet direct betaald te worden.

Door de maatregelen van het kabinet gaat een aantal evenementen niet door. Facturen die hiervoor aan u zijn verzonden, krijgen ook uitstel van betaling tot 1 oktober 2020.

Heeft u vragen hierover? Neem dan even contact op met de gemeente via het telefoonnummer 14 0499.