Waar loopt u als ondernemer tegenaan?

Woensdag 1 april 2020

Wethouder Stan van der Heijden inventariseert bij de Bestse ondernemers waar zij tegenaan lopen in deze tijd van Corona. Hij wil graag weten wat zij van de gemeente, Brainport, provincie en rijksoverheid verwachten. Nu maar ook op (middel)lange termijn.

Lees de brief

Beste ondernemersorganisaties in de gemeente Best,

U weet als geen ander dat het coronavirus ook op onze economie grote impact heeft. We gaan met elkaar ontzettend pittige economische tijden tegemoet. Daarbij staan we voor een klus die wij als gemeente voor én samen met onze ondernemers zo goed mogelijk willen klaren.

Om dit goed te kunnen doen is informatie nodig. Ik vraag u daarom als wethouder Economie en Arbeidsmarkt om signalen aan te leveren die relevant zijn voor ons als gemeente en andere overheden. Ik hoor graag van u waar ondernemers tegenaan lopen en wat zij van gemeente, Brainport, provincie en rijksoverheid verwachten. Nu maar ook op (middel)lange termijn.:

Graag ontvang ik uw input via e-mail. De gemeenten in onze regio leveren uw informatie gebundeld aan de overkoepelende crisisstructuur. U kunt daarvoor gebruikmaken van het format voor input ondernemers (PDF, 41.7 kB). U kunt dat mailen naar d.van.denderen@gembest.nl.

Wij vragen u om dit voorlopig wekelijks te doen - voor maandag 15.00 uur. Op deze manier kunnen we gestructureerd en gecoördineerd met uw input aan de slag! Als onderdeel van de Brainport-regio kunnen we uw signalen direct bij provincie en Rijk op tafel brengen.

Als u nog vragen heeft, dan kunt u die stellen aan onze bedrijvencontactfunctionaris, Denise van Denderen, bereikbaar via d.van.denderen@gembest.nl of via (0499) 360 973.
Tot slot verwijzen wij u naar een actueel overzicht van de verschillende regelingen voor ondernemers in nood.

Nogmaals, het zijn pittige tijden. Maar samen komen wij door deze moeilijke tijd heen!

Met vriendelijke groet,

Stan van der Heijden