Verlenging aanmelden Landelijke Opschoondag tot 15 maart!

Dinsdag 10 maart 2020

Komt u ook in actie tegen zwerfafval? Ga de lente schoon van start en meld uw opschoonactie nog tot 15 maart aan!

Landelijke Opschoondag 2020

Op zaterdag 21 maart doet gemeente Best mee aan Nederlands grootste opschoonactie tegen zwerfafval. Allerlei verenigingen, scholen en vriendengroepen hebben zich al aangemeld om de buurt samen een stuk schoner te maken. Doet u ook mee? U kunt ook aansluiten bij andere groepen zoals Trashwalkers Best, Buurtvereniging Batadorp, Bewonersoverleg Best Oost of de Jeugdraad. De gemeente zorgt tijdens de Landelijke Opschoondag voor alle benodigde opschoonmaterialen.

Doe mee en win de Afvalbingo!

Met uw opschoonactie zorgt u niet alleen voor een schone buurt, maar kunt u ook nog eens prijzen winnen! Met de Afvalbingo worden alle kinderen met een volle bingokaart beloond met een leuke verrassing en maakt uw groep kans op mooie prijzen.
Doe ook mee en meld uzelf of uw groep uiterlijk 15 maart aan. Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag!