Ontvangst Sportkampioenen

Dinsdag 10 maart 2020

Het college van burgemeester en wethouders nodigt de sportkampioenen van 2019 (1e - 2e - 3e plaats) uit op het gemeentehuis om ze gezamenlijk tijdens een feestelijke bijeenkomst in het zonnetje te zetten. Deze bijeenkomst vindt in het voorjaar van 2020 plaats.
Het gaat om mannen, vrouwen en kinderen die Nederlands-, Europees-, Wereld-, of Olympisch kampioen zijn geworden in een bepaalde sport, in de ruimste zin van het woord. Het gaat om professionele- en recreatieve sporten. Voorwaarde is wel dat de sportkampioen in Best woont.

Aanmelden

Bent u of kent u een sportkampioen uit 2019? Meld deze dan vóór 19 maart 2020 aan. Dit kan per e-mail: m.langenberg@gembest.nl of door middel van een brief, o.v.v. ‘Sportkampioenen 2019’: Gemeente Best – T.a.v. M. Langenberg, Antwoordnummer 6 – 5680 VB Best (geen postzegel nodig). De sportkampioenen ontvangen op een later moment een uitnodiging voor de ontvangst door de wethouder Sport.