Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Femke en Pop onthullen nieuwe stoeptegels De Kiezel

Maandag 29 oktober 2018

De omgeving rondom de Secretaris L. Jansenstraat wordt opnieuw ingericht. We maken de omgeving van de school veiliger. Wethouder Rik Dijkhoff onthulde vrijdag samen met schoolkinderen Femke en Pip de door hen zelf ontworpen stoeptegels.

Looppad

De veiligste manier om naar school te gaan is lopend. Om het voor ouders en kinderen aantrekkelijk te maken om niet met de auto nemen maar lopend naar school te gaan, komt er een looppad met kleurrijke tegels. Kinderen uit de groepen 5 en 6 van De Kiezel hebben vorig jaar ontwerpen gemaakt. Een aantal kinderen kunnen hun eigen tegel terug vinden op de stoep. Het pad loopt vanuit verschillende richtingen naar school toe. Zo heeft iedereen de kans om gebruik te maken van het pad.

Femke en Pip onthullen onder toezicht van wethouder Rik Dijkhoff en schooldirecteur Marjolein van Lieshout de door hen ontworpen stoeptegels.

Foto: Femke en Pip onthullen onder toezicht van wethouder Rik Dijkhoff en schooldirecteur Marjolein van Lieshout de door hen ontworpen stoeptegels.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu