Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Aanvragen subsidie voor Wmo, cultuur, sport, erfgoed en recreatie & toerisme

Dinsdag 19 september 2017

De gemeente subsidieert verschillende activiteiten van organisaties. In subsidieregelingen staat beschreven voor welke doelen en activiteiten de gemeente subsidie verleend, wat de vereisten zijn waar organisaties aan moeten voldoen en tevens is opgenomen hoe de hoogte van de subsidie wordt bepaald.

Aanvragen voor 1 oktober

Vrijwilligersorganisaties die zich inzetten op het gebied van Wmo, cultuur, sport, erfgoed en recreatie & toerisme kunnen subsidie aanvragen voor het jaar 2018. Om in aanmerking te komen voor een subsidie moet de aanvraag voor 1 oktober aanstaande bij de gemeente worden ingediend.

Meer informatie

Voor meer informatie over het aanvragen van subsidie kunt u terecht op de pagina Subsidies.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu