Lees pagina voor

Vraag Energietoeslag aan tot 1 juni

7 mei 2024

Heeft u moeite het betalen van uw energierekening? U kunt de Energietoeslag tot 1 juni 2024 aanvragen. U krijgt €1.300 als u in aanmerking komt. Alleen uw inkomen telt, niet uw spaargeld. Weten of u in aanmerking komt voor de energietoeslag? Lees er meer over op onze webpagina over energietoeslag. Op deze pagina staat ook een verwijzing naar de website van gezondverzekerd.nl om uw aanvraag te doen. U kunt ook direct hier de energietoeslag aanvragen (Deze link gaat naar een externe website).

Tijdelijk Noodfonds Energie

Het is nog wel mogelijk na 1 juni om aan te melden voor het Tijdelijk Noodfonds Energie. Het Tijdelijk Noodfonds Energie is er voor huishoudens met een laag inkomen en een hoge energierekening. Het Noodfonds helpt mensen om energieschulden te voorkomen.

Komt u in financiële problemen door bijvoorbeeld hogere energiekosten? Meld u dan aan bij Lumens via aanmeldingenbest@lumenswerkt.nl of via telefoonnummer (0499) 77 01 00.