Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Informatiegids Lokaal Totaal

Vrijdag 14 oktober 2016

In 2013 is de laatste gemeentegids verschenen in samenwerking met uitgever Lokaal Totaal. Sindsdien brengt de uitgever een informatiegids uit met allerlei handige adressen. Hieraan verlenen wij geen medewerking. De gemeentelijke gegevens zijn niet in overleg met ons tot stand gekomen en kloppen niet altijd. Zo zijn de openingstijden niet juist.

Wij zijn gestopt met de gemeentegids omdat uit onderzoek bleek dat de gids in steeds minder huishoudens gebruikt werd. De gegevens uit de gids zijn via internet zeer goed te vinden en mensen zoeken ook steeds vaker op die manier naar informatie.

Informatiegids Lokaal Totaal
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu