Toeristische informatie

Veelzijdig genieten voor groot en klein. Best is voor en van iedereen. Voel je welkom. Voel je thuis. Want Best is eigenlijk best bijzonder.

Best is best bijzonder! Van de stilte in de prachtige natuur, tot de levendigheid van het centrum, festivals en evenementen en een Logo Best Bijzonderspetterende recreatieplas. Leuke boetiekjes en gezellige terrassen. Ook voor meerdaagse bezoeken met een verrassend programma: van de geestige beestenbende in de dierentuin en smullen in het pannenkoekenhuis tot mega-evenementen als Lakedance. Van jong tot oud en voor groot en klein: voor iedereen heeft Best iets bijzonders.

Dagje uit

Kortom: Wilt u een dagje uit? Best biedt leuke mogelijkheden voor uitstapjes met of zonder kinderen. Aquabest, Dippie Doe, openluchttheater Joe Mann, zwembad De Dolfijn, de dierentuin, fietsroutes en wandelroutes: kiest u maar!

Meerdaags verblijf

Kunt u niet kiezen? Best is ook ideaal voor een meerdaags verblijf. Verleng uw uitje en boek een overnachting in een hotel, B&B of op een camping in Best.

Meer informatie over toerisme

Op de website van Best Bijzonder vindt u een evenementenkalender en alles op het gebied van toerisme in Best. Of kijk in onze toeristische brochure. Deze is verkrijgbaar in de wachtruimte van het gemeentehuis.