Workshops Positief Gezond bij Bestwijzer

Dinsdag 19 september 2023

Blijft u hangen in mentale vermoeidheid? Bent u op zoek naar positieve activiteiten of zingeving in het leven? En wilt u hier zelf mee aan de slag, om u prettiger en gezonder te voelen? Meld u dan aan voor de gratis workshops Positief Gezond bij Bestwijzer.

6 verschillende workshops van elk 2 uur

Vanaf 11 oktober zijn er op de woensdagochtend bij Bestwijzer 6 verschillende workshops Positief Gezond. Elke workshop is van 9.00-11.00 uur. Ga aan de slag met uw welzijn via de workshops Dagelijks functioneren, Kwaliteit van leven, Lichaamsfuncties, Meedoen, Mentaal welbevinden en/of Zingeving.

Aanmelden

Wilt u meedoen met 1 of meerdere workshops? Klik hier voor meer informatie, de data en aanmelden. Of bel tussen 9.00-12.00 uur naar (040) 711 60 36. Heeft u hulp nodig bij het inschrijven? Kom dan met uw legitimatie naar het inloopspreekuur van LevBest van maandag t/m vrijdag 8.30-12.30 uur in Bestwijzer (Zonnewende 173).

Samen verder

Trainer Wilma Hartman, namens PoZoB, samen met een collega van LEVgroep, Lumens, oefentherapie Caesar of GGZE, geven de workshops. Dit is een initiatief van Samen Verder, het regionale samenwerkingsverband mentale gezondheid en PoZoB.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS