Vaststellen adviesmodel voor de Best(s)e stationsomgeving

Dinsdag 22 augustus 2023

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een adviesmodel voor de Best(s)e stationsomgeving. Dit deden we in nauw overleg met alle belanghebbenden en inwoners van Best. Inmiddels is deze stap in het participatieproces afgerond. Een samenvatting van de gesprekken, bijeenkomsten en online vragenlijst leest u in het participatielogboek op onze website.

Stedenbouwkundig bureau De Zwarte Hond heeft alle inbreng zorgvuldig gewogen en verwerkt in een adviesmodel voor de stationsomgeving. In het advies zijn de volgende opgaven meegenomen: wonen, voorzieningen, openbare ruimte en de ontsluitingen.

Besluit gemeenteraad

Na de zomer behandelt de gemeenteraad het adviesmodel en neemt daarover een besluit. De momenten waarop zij het adviesmodel bespreken zijn bekend:

Alle momenten zijn openbaar, dat wil zeggen dat u daarbij aanwezig mag zijn. Bekijk de informatie over de gemeenteraad en de mogelijkheid tot inspreken.

Hoe verder na het besluit?

Na de besluitvorming presenteren wij het definitieve adviesmodel aan iedereen in Best. Via Groeiend Best, social media en de website nodigen wij u uit. Daarnaast maken wij een ‘spoorboekje’. Daarin leggen we uit wat er in de volgende fase gaat gebeuren. En hoe u betrokken blijft.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS