Start herinrichting Prins Bernhardlaan

Maandag 14 augustus 2023

Op maandag 21 augustus starten we met de herinrichting van de Prins Bernhardlaan. Het hoofdriool is aan vervanging toe en tegelijkertijd richten we de straat opnieuw in. Na de herinrichting is de weg verkeersveiliger doordat de maximumsnelheid wordt verlaagd naar 30 kilometer per uur. Ook houden we rekening met het veranderende klimaat, zodat iedereen prettig kan wonen in deze straat.

Fases en planning

De straat wordt in twee fases aangepakt. In de periode van 21 augustus tot voor de kerst is het deel tussen de Oirschotseweg en de Koningin Emmalaan aan de beurt. Het tweede deel tussen de Koningin Emmalaan en de Willem de Zwijgerweg pakken we in de eerste helft van 2024 aan. Als alles goed gaat, is het de bedoeling dat de werkzaamheden voor de bouwvak 2024 afgerond zijn.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden is er hinder voor al het verkeer doordat de weg volledig wordt afgesloten. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS