Noodfonds bij betalingszorgen

Dinsdag 6 juni 2023

Handen in het haar? Komt u maandelijks maar net rond? Moet u misschien al geld lenen van anderen, omdat u het allemaal niet meer kunt betalen? Betalingszorgen komen steeds meer voor. Het hele leven wordt duurder en het inkomen stijgt niet mee. Het gaat tegenwoordig om heel veel huishoudens. Daarom heeft de gemeente Best een noodfonds voor inwoners, die financiële hulp nodig hebben bij het betalen van de energierekening.

Noodfonds helpt

Deze regeling is er om u financieel te helpen. Heeft u moeite met het betalen van onder andere de energierekeningen? Meld u dan aan voor het noodfonds. De regeling kent geen inkomensgrens. Ook zelfstandigen met deze problemen kunnen hiervoor bij ons terecht.

Zorg dat u niet vastloopt en nog meer schulden opbouwt

Wilt u meer weten over het noodfonds? Stuur dan een e-mail naar Lumens schuldhulpverlening via aanmeldingenbest@lumenswerkt.nl of bel Lumens via 0499 77 01 00. U kunt ook binnenlopen bij Bestwijzer. Bekijk meer informatie over het noodfonds op onze website.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS