Spoor slijpen in de nacht

Dinsdag 16 mei 2023

BAM Rail gaat in opdracht van Prorail het spoor slijpen op het traject van Boxtel naar Acht. Dus ook bij Best. Deze werkzaamheden vinden plaats in de nachten van 18 op 19 mei, 5 op 6 juni en 6 op 7 juni tussen 00.00 uur en 06.00 uur.

Vragen of ervaart u overlast?

Hoewel de uitvoerder er zo veel mogelijk rekening mee houdt, kan er tijdelijk enig geluidsoverlast plaatsvinden. Voor vragen kunt u terecht bij ProRail via (0800) 776 72 45. Bij noodgevallen of ernstige overlast is ProRail ook buiten kantoortijden te bereiken. Of ga voor informatie over spoorwerkzaamheden en een e-mailservice voor omwonenden naar www.prorail.nl/spoorwerk.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS