Snoeiwerkzaamheden bomen

Woensdag 22 maart 2023

In de week van 27 maart start het bedrijf Donker Groen met onderhoudswerkzaamheden aan de bomen in de wijk Naastenbest. Zij zetten hiervoor 1 boomploeg in. Donker Groen zorgt ervoor dat de werkzaamheden voor juni gereed zijn.

Met de werkzaamheden willen we het bomenbestand in uw wijk in beeld brengen. Hierbij worden diverse bomen gesnoeid. De werkzaamheden kunnen plaatselijk voor wat overlast zorgen. We proberen dat vanzelfsprekend tot een minimum te beperken.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden?

Stuur dan een e-mail naar Donker Groen info.eindhoven@donkergroen.com. Vermeld er even bij dat het gaat om de Bomenwerkzaamheden in Best.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS