Verwerking reacties WOZ-waarde

Maandag 20 maart 2023

Begin februari ontving u de brief voor de gemeentelijke belasting van 2023. Stelde u ook vragen over de WOZ-waarde aan ons? We ontvingen veel reacties en willen de reacties deskundig controleren en afhandelen. Dit kost tijd en daarom duurt het langer voordat u iets van ons hoort. Wees gerust, u ontvangt voor het einde van de bezwaartermijn van ons een bericht.

Goed om te weten

Diende u een formeel bezwaar in? Dan bellen wij niet terug. U ontvangt vóór het einde van het jaar een beslissing op het bezwaar. Diende u een informeel bezwaar in en heeft u voor het einde van de bezwaartermijn nog geen reactie van ons ontvangen? Dan wordt het informeel bezwaar automatisch omgezet naar een pro forma bezwaarschrift. U hoeft dan dus geen formeel bezwaar in te dienen.

Neem contact op met ons

Is uw WOZ-waarde volgens u te hoog? Neem contact met ons op. Doe dat vooral via de onze website. Dat is sneller en gemakkelijk. Het kan ook telefonisch, maar door drukte kan het even duren of maken wij een terugbelverzoek.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS