Geslaagde Wijkavond Wilhelminadorp en Kantonnier

Dinsdag 8 november 2022

Op 13 oktober was er weer een wijkavond in Kadans. Burgemeester Hans Ubachs opende de avond. Meer dan 50 inwoners dachten mee om de wijken Wilhelminadorp en Kantonnier beter, schoner en veiliger te maken. Talloze ideeën kwamen op tafel en veel inwoners willen ook de mouwen opstropen. We bespraken hoe alle acties liepen sinds de laatste wijkavond. Daarnaast kwamen mensen met nieuwe, goede ideeën.

In het eerste kwartaal van 2023 geven we een vervolg aan de wijkavond. Dan vormen we samen met de inwoners een klankbordgroep. We houden u op de hoogte via deze website en op de praat mee-pagina op PleinBest.nl Zo werken we samen aan een mooie en veilige wijk! Lees hier het verslag van deze avond

Burgemeester Ubachs en aanwezigen bij de wijkavond

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS