Werkzaamheden Hoofdstraat

Vrijdag 30 september 2022

Afgelopen week zijn we gestart met werkzaamheden op de Hoofdstraat (centrum). De werkzaamheden duren t/m 2 december. Dit betreft het stuk tussen het Kerkhofpad en het spoorviaduct (Spoorstraat). De weg wordt volledig heringericht en ook het riool wordt vervangen.

Omleidingen ingesteld

Dit betekent dat de weg gedurende deze gehele periode afgesloten is voor alle verkeer. Ook hulpdiensten en bussen kunnen niet door het werkvak heen. Voor hulpdiensten is het Prinsenhof te bereiken via de centrumzijde (Nazarethstraat). De Spoorweglaan is te bereiken via de Salderes en de Berk of via de Hokkelstraat of landbouwweg.

Voor het doorgaande verkeer is een omleiding ingesteld over de Prins Bernhardlaan - Willem de Zwijgerweg - Raadhuisstraat. Het station is gewoon te bereiken via de Oirschotseweg.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS