Aanmelden voor evenementenkalender 2023

Woensdag 14 september 2022

Wilt u in 2023 een evenement organiseren? Dan doet u er goed aan om vóór 1 oktober 2022 het evenement aan te melden voor de evenementenkalender. Stuur ons hiervoor een e-mail. Vermeld de naam van het evenement, de omschrijving, de exacte locatie en de datum(s).

Belang aanmelden evenement

Het melden van het evenement is belangrijk, omdat het kan zijn dat er meerdere gegadigden zijn voor een evenement op dezelfde locatie op hetzelfde moment. Ook kan het zijn dat jaarlijks slechts een maximaal aantal evenementen op een evenementenlocatie is toegestaan.

Kennisgeving of evenementenvergunning

Let wel: een melding voor de evenementenkalender is geen kennisgeving of aanvraag voor een evenementenvergunning. U moet deze dus nog afzonderlijk doen/aanvragen. Houd hierbij rekening met de geldende termijnen. Het is ook geen aanmelding voor de evenementenkalender van BeleefBest. Ook dit moet u apart regelen.

Lees hier hoe u een vergunning voor een evenement moet aanvragen of een kennisgeving moet doen voor een klein evenement.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS