Meedenken over nieuwe locaties laadpalen

Dinsdag 6 september 2022

Ziet u deze tekst op de stoep? Dan is dat de precieze plek waar misschien een laadpaal voor elektrische auto’s komt. Steeds meer mensen in Best rijden namelijk elektrisch. Maar niet iedereen heeft een eigen oprit waar een laadpaal kan staan. Daarom plaatsen we openbare laadpalen, die iedereen kan gebruiken.

Extra laadpalen

Vorig jaar hebben we u al eens gevraagd welke plekken volgens u geschikt zijn voor een laadpaal. Voor die locaties zijn de verkeersbesluiten genomen en worden de palen geplaatst. Op sommige locaties is dit al gedaan. Andere locaties staan in de planning van de aannemer die de palen plaatst.

Nu zijn we van plan om extra laadpalen te realiseren. Maar om deze plekken voor laadpalen definitief te kiezen hebben we u nodig. U kent uw straat en buurt het best. Bekijk de online kaart en geef uw reactie tot en met 18 september.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS