Natuurbrand Schietbaanlaan Best: Last van brandgeur? Sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit.

Vrijdag 2 september 2022

Vannacht is er een natuurbrand ontstaan in de bossen bij de Schietbaanlaan. De geur van de brand is in de wijde omgeving te ruiken. Heeft u overlast van de brandgeur? Sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit.

Extra alertheid natuurbranden

Het is al een langere tijd droog in onze regio en dat betekent dat het risico op natuurbranden hoog is. De brandweer is daarom extra alert op het ontstaan van brand in natuurgebieden. Ook in tijden van droogte blijven bezoekers uiteraard welkom om een bezoek te brengen aan de natuur. We vragen u wel om extra alert te zijn en verdachte zaken te melden. Bekijk de site van de brandweer voor meer informatie.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS