Jaarrekening 2021

Vrijdag 3 juni 2022

We hebben de jaarrekening 2021 voor u samengevat in een handig grafisch overzicht (PDF, 831.1 kB). U ziet in 1 oogopslag waar het geld vandaan kwam, waar het naartoe ging en de hoogte van de bedragen. Later dit jaar stellen we de begroting op. Hiervoor maken we dan ook een infographic op.

Inzicht in het proces

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een begroting en een jaarrekening? In een begroting staat hoeveel geld we denken binnen te krijgen en uit te geven in een bepaald jaar. Een jaarrekening maken we achteraf. Hierin kijken we terug op welke manier de begroting werkelijkheid is geworden. Daarom presenteren we nu jaarrekening 2021. U kunt natuurlijk ook het volledige jaarverslag bekijken.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS