Bijeenkomst gedecoreerden 2022

Woensdag 27 april 2022

Burgemeester en wethouders ontvingen op Koningsdag traditiegetrouw alle koninklijk gedecoreerden van Best. Het was een mooie en drukbezochte bijeenkomst, waarbij de nieuwe gedecoreerden van het afgelopen jaar extra in het zonnetje werden gezet.

Lintjesregen 2022

Op dinsdag 26 april kregen 7 Bestenaren een Koninklijke onderscheiding. Allen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau (LON). Voor een benoeming in de Orde van Oranje-Nassau komen personen in aanmerking die zich vele jaren structureel en vaak onbaatzuchtig verdienstelijk hebben gemaakt voor onze (Bestse) samenleving. Burgemeester Hans Ubachs reikte de onderscheidingen uit bij de gedecoreerden thuis en op locatie. Dat deed hij samen met zijn echtgenote, gemeentesecretaris Jolie Hasselman en de wethouders Rik Dijkhoff, Ria van der Hamsvoord, Stan van der Heijden en Marc van Schuppen. Bekijk wie een Koninklijke onderscheiding ontving.

Groepsfoto gedecoreerden 2022

Foto: Freke van der Esch fotografie

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS