Eerste vluchtelingen ontvangen in Best

Vrijdag 1 april 2022

Donderdag 31 maart mochten wij de eerste Oekraïense vluchtelingen ontvangen in De Schakel (Johannes Vermeerstraat 21) in Best. In het totaal kunnen wij 60 vluchtelingen opvangen op deze locatie.

Burgemeester Hans Ubachs: “de afgelopen weken is er heel hard gewerkt door vrijwilligers, bedrijven en medewerkers van de gemeente. Ik geef jullie een groot compliment voor hetgeen jullie hebben neergezet. Daarnaast wil ik alle sponsoren heel erg bedanken. Het is hartverwarmend hoe iedereen zich (vrijwillig) inzet in deze urgente situatie. Ik vind het verschrikkelijk wat deze vluchtelingen meemaken. Fijn, dat wij ons steentje kunnen bijdragen en deze opvanglocatie hebben gerealiseerd. Laten wij samen afspreken dat wij in goede en in slechte tijden klaarstaan voor onze medemens.’’ 

Meer informatie en op de hoogte blijven

Bekijk hier alle informatie over de opvang. Wij actualiseren deze pagina regelmatig.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS