Veel interesse cadeaubonnen energiebesparende middelen

Dinsdag 11 januari 2022

Vanaf 3 januari konden gratis cadeaubonnen aangevraagd worden om te besteden aan energiebesparende middelen. Dat hebben we geweten! Er was een beperkt aantal beschikbaar. Bij het aanvragen moet u invullen of u in een koop- of huurwoning woont. Eigenaren van koopwoningen waren er vlug bij. De cadeaubonnen voor de koopwoningen zijn allemaal op. Er is ook goed nieuws: als u in een huurwoning woont, kunt u nog een gratis cadeaubon aanvragen via https://regionaalenergieloket.nl/best. De bon, ter waarde van 60 euro, kunt u online besteden aan kleine energiebesparende middelen. Denk aan ledlampen, tochtstrips of een waterbesparende douchekop. Wees er snel bij, want ook hiervoor geldt: op = echt op! Eén bon per adres.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS