Dienstverlening Taxbus tijdens de feestdagen

Dinsdag 7 december 2021

Tijdens de jaarwisseling is de dienstverlening van Taxbus aangepast. Op oudejaarsavond stopt Taxbus eerder en in de nieuwjaarsnacht vervoeren we alleen rolstoelgebonden klanten. We adviseren reizigers om de ritten tijdens de feestdagen op tijd aan te melden.

Reserveren Taxbusritten kerstdagen

Ook tijdens de drukke feestdagen willen wij u natuurlijk het best mogelijke vervoer bieden. Wij adviseren u daarom uw ritten voor de kerstdagen op tijd te reserveren. Onze vervoerders kunnen dan het beste inspelen op uw vervoersvraag en alvast een passende ritplanning maken.

Reserveert u vóór dinsdag 21 december 2021, 16.00 uur? Dan kunnen wij uw rit op het gewenste tijdstip inboeken. Reserveert u later? Dan zoeken we samen met u naar een nog beschikbaar tijdstip, dat het dichtst ligt bij het door u gewenste tijdstip.

Dienstverlening jaarwisseling

Net zoals in het openbaar vervoer stopt het Taxbusvervoer op oudejaarsavond eerder dan normaal. De laatste Taxbusritten op 31 december 2021 zijn om 21.30 uur. Rolstoelritten zijn hierop een uitzondering.

Rolstoelgebonden reizigers worden op verzoek wel in de nieuwjaarsnacht door Taxbus vervoerd. Voor deze groep maken we een uitzondering, omdat zij vaak geen alternatieve mogelijkheden hebben om vervoer te regelen. Voor rolstoelritten tijdens de nieuwjaarsnacht gelden de volgende voorwaarden:

  • De rit kunt u boeken t/m dinsdag 28 december 2021, 16.00 uur via de reserveringslijn van Taxbus (0800-0234 795).
  • De ophaaltijden liggen tussen 0.30 en 1.30 uur. Vanwege de beperkte beschikbaarheid in de nieuwjaarsnacht kan het voorkomen dat reizigers niet precies op het gewenste tijdstip worden vervoerd.
  • In de nieuwjaarsnacht kan per pashouder maximaal één (sociaal- of medisch-) begeleider meereizen.

Vaste ritten op feestdagen

Vaste ritten die op een officiële nationale feestdag vallen, verwijderen we uit de planning. Wilt u uw vaste rit ook op 1e of 2e kerstdag of op nieuwjaarsdag maken? Geef dit dan op tijd aan ons door.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS