Wilhelminadorp en Kantonnier, hier voel je je thuis!

Dinsdag 9 november 2021

Wij hebben de afgelopen jaren samen met inwoners, verenigingen en organisaties gewerkt aan de wijken Wilhelminadorp en Kantonnier. De afgelopen jaren hebben de wijken veel veranderingen doorgemaakt. Daarom blijven wij in gesprek met betrokkenen om de mooie plekken te behouden en mindere gebieden te versterken. Wij werken samen met inwoners, vrijwilligersorganisaties en sociale partners aan een plan dat door veel mensen wordt gedragen.

Schetstekening van mensen, huizen en bomen met de tekst Hier voel je je thuis!In het plan omschrijven wij het DNA van de wijken en we bekijken hoe deze wijken toekomstbestendig blijven. Wij willen bereiken dat zoveel mogelijk mensen zich herkennen in het resultaat. Dat gaan wij doen door nog beter naar elkaar te luisteren en op een respectvolle wijze samen te werken aan versterking van het onderlinge vertrouwen. Iedereen kan (kleinschalige) ideeën indienen om de wijken te verbeteren. Bijvoorbeeld over de inrichting van een speeltuin of activiteiten in de wijken. Samen kijken we of we de ideeën direct kunnen uitvoeren.

Inwonersavond op 16 november. Komt u ook?

Wilt u samen met wijkgenoten de wijken Wilhelminadorp-Kantonnier nog mooier maken? Kom dan naar de inwonersavond Wilhelminadorp-Kantonnier. Wij gaan graag met u in gesprek over thema’s zoals: verkeer, groen, veiligheid, duurzaamheid, welzijn en wonen. We praten daarover in kleine groepjes zodat iedereen mee kan doen. Heeft u ideeën of ziet u mogelijkheden voor uw wijk? U bent van harte welkom, de koffie/thee staat klaar!

  • Datum: dinsdag 16 november 2021
  • Locatie: Kadans
  • Tijd: aanvang 19.00 uur einde 21.00 uur

Wilt u meepraten en ideeën aandragen? Meld u dan uiterlijk 12 november aan via indewijk@gembest.nl.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het dragen van een mondkapje, in publieke binnenruimtes
(zoals buurthuizen), verplicht. Het is mogelijk dat de maatregelen vóór 16 november nog aangepast worden. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Het wijkteam

Het wijkteam in Wilhelminadorp en Kantonnier is hét aanspreekpunt voor inwoners. U kunt met allerlei vragen bij ons terecht. De samenstelling bestaat uit de gemeente beheer groen en grijs, wijkboa, de wijkagent, de wijkcoördinator, de woningcorporatie, schuldhulpverlener, buurtcoach en jongerenwerker. Zij zijn te herkennen aan de witte hesjes als ze in de wijk zijn. Ziet u een van hen lopen? Spreek ze gerust aan. U mag ook altijd een afspraak maken via wijkteam@gembest.nl.

Het wijkteam van Wilhelminadorp-Kantonnier

Van links naar rechts: Nicolai van der Heijden (groen en grijs beheer), Aniek van den Heuvel (boa), Miranda Vugts-van Dooren (wijkagent), Abdallah Helal (wijkcoördinator), Marcel Bakker (schuldhulpverlener), Peter de Leeuw (buurtcoach), Ömer Yildiz (jongerenwerker)

Meer weten? Kijk op Plein Best

Op de website Plein Best leest u meer informatie over het project en wat er al is bereikt: www.pleinbest.nl/wilhelminadorp-kantonnier.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS