Inloopavond bestemmingsplan ‘J.P. Coenstraat ongenummerd’

Maandag 1 november 2021

Op dinsdag 9 november 2021 is er een inloopavond over het ontwerpbestemmingsplan ‘J.P. Coenstraat ongenummerd’. Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel gelegen aan de J.P. Coenstraat 40. Het gaat om het veranderen van de huidige bestemming ‘Maatschappelijk’ naar de bestemming ‘Wonen’ in 2 bouwlagen en een kaplaag waarmee we senioren en starters willen bedienen.

Inloopavond

De inloopavond is op dinsdag 9 november 2021 van 18.30-20.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis. U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen. Tijdens deze avond kunt u meer informatie krijgen over het bestemmingsplan. Ook nemen we u mee in het bepalen van toekomstige bouwplannen en uw rol hierin als omwonenden.

Aanmelden

U kunt zich t/m maandag 8 november 2021 aanmelden voor deze bijeenkomst. Stuur hiervoor een mail naar gpro@gembest.nl. Vermeld in de mail dat u naar de inloopavond komt en met hoeveel personen u wilt komen. Wij hopen u op dinsdag 9 november te mogen begroeten.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS