Nieuwe aanwijzing lokale publieke media-instelling voor Best

Dinsdag 26 oktober 2021

Op 17 september 2017 is Stichting Omroep Best door het Commissariaat voor de Media voor vijf jaar aangewezen als lokale publieke media-instelling voor de gemeente Best. Deze periode van 5 jaar eindigt op 17 september 2022.

Aanvraag lokale publieke media-instelling indienen

Partijen die in aanmerking willen komen voor aanwijzing als lokale publieke media-instelling, moeten dit uiterlijk vóór 17 maart 2022 kenbaar maken. Dien hiervoor een aanvraag in bij het Commissariaat voor de Media. Meer informatie over de procedure en waar u aan moet voldoen, vindt u op de website van het Commissariaat.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS