Uitstel reconstructie Oirschotseweg/Hoofdstraat

Dinsdag 12 oktober 2021

De reconstructie van de Oirschotseweg/Hoofdstraat is bijna klaar. Het laatste stuk Hoofdstraat (tussen het tunneldek en het Kerkhofpad) zou binnenkort aan de beurt zijn. Helaas zijn er problemen met de levering van de materialen. Omdat we niet weten wanneer de materialen komen, is besloten om de reconstructie uit te stellen tot na de zomervakantie van 2022. De weg is weer open voor het verkeer, tot de werkzaamheden worden hervat.

Waarom uitstel?

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de materialen geleverd worden. We verwachten dat dit pas in november/december is. De weersomstandigheden zijn in deze periode vaak minder gunstig voor de werkzaamheden. Ook vallen de werkzaamheden dan rondom de feestdagen. Als de straat in deze drukke periode wordt opengebroken, hebben met name de ondernemers hier last van. Dit willen we voorkomen. Daarnaast is de ontwikkelaar van Mon Repos begonnen met de nieuwbouwactiviteiten. Onze werkzaamheden stemmen we hierop af, zodat dit elkaar niet in de weg zit. Door de reconstructie nu uit te stellen, is de weg beschikbaar en is het centrum weer bereikbaar voor iedereen tot de werkzaamheden hervat worden.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS