Overstap naar aardgasvrij en uw mening: 8 september op het Dorpsplein

Dinsdag 7 september 2021

Heel Nederland moet in 2050 van het aardgas af zijn. Dat is nogal wat! Op een andere manier onze huizen verwarmen en anders koken: daarop moeten we ons goed voorbereiden. Daarom willen we weten wat u belangrijk vindt bij de overstap naar aardgasvrij wonen en werken.

Op woensdag 8, 15 en 22 september organiseren we straatgesprekken: wij willen weten hoe u denkt over energie besparen en de overstap naar aardgasvrij. Wat heeft u nodig? Hoe wilt u betrokken zijn? En wat zijn uw zorgen? Deze woensdagmiddag 8 september staan we vanaf 13.00 uur op het Dorpsplein! Zien we u daar?

U kunt ook online meepraten op www.pleinbest.nl/aardgasvrij.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS