Geen precariobelasting voor (winterproof) terrassen

Dinsdag 6 juli 2021

De raad heeft besloten om horecaondernemers over 2020 geen precariobelasting te heffen voor terrassen en voor tenten/overkappingen die geplaatst zijn volgens de ‘Regeling winterproof gebruik terrassen’.

Door de coronamaatregelen konden we het afgelopen jaar vrijwel niet genieten van een drankje op de terrassen in Best. Een groot deel van dat jaar waren de horecaondernemers gedeeltelijk of helemaal gesloten. Daarom heeft de gemeenteraad besloten om de horecaondernemers tegemoet te komen. De ondernemers krijgen zodoende over 2020 geen heffing precariobelasting voor terrassen en de tenten/overkappingen die geplaatst zijn volgens de ‘Regeling winterproof gebruik terrassen’ (PDF, 63.6 kB).

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS