Rattenoverlast: sla samen met uw buren de handen ineen

Dinsdag 29 juni 2021

De gemeente krijgt regelmatig meldingen van ratten. Blijf dit zeker melden via Fixi of door te bellen naar de gemeente. Alleen wanneer u een melding doet, kunnen we inschatten in welk gebied er sprake is van overlast.

Samen met je buren

Het is belangrijk om samen met de buren de strijd tegen de ratten aan te gaan. Het heeft namelijk geen zin als buur 1 wel maatregelen treft, maar buur 2 niet. Dan blijft de overlast bestaan. Sla dus samen de handen in elkaar! Wilt u samen met de buren de rattenoverlast bestrijden? Wij kunnen u adviseren hoe dat aan te pakken. Neem dan contact op met de gemeente door te bellen naar 14 0499.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS