Weekendafsluiting oprit 28 A2

Dinsdag 15 juni 2021

Oprit 28 van de A2 bij Best (McDonald’s) richting Eindhoven én ’s-Hertogenbosch wordt in het weekend van 18 juni afgesloten. Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit ter hoogte van knooppunt Ekkersweijer. Hierdoor is van vrijdag 18 juni 21.00 uur tot zondag 20 juni 06.00 uur de A50 ter hoogte van knooppunt Ekkersweijer (Randweg Eindhoven) in de richting van Tilburg en Maastricht afgesloten. Daarnaast is dus oprit (28) Best afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Informatie over de werkzaamheden vindt u op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS