Ook regels zwembad De Dolfijn versoepeld

Vrijdag 4 juni 2021

Goed nieuws! Door de verschillende versoepelingen die op 5 juni ingaan, kunnen we meer mensen in zwembad De Dolfijn ontvangen.
Dat betekent dat vanaf 5 juni het zwembad geopend is voor iedereen. Elke ochtend tussen 10.30 - 12.30 uur is het diepe bad gereserveerd voor baantjeszwemmers. Vanaf 12.30 uur kunnen ook de recreatieve zwemmers in het diepe bad.

Uiteraard gelden de algemene coronaregels in het zwembad, zoals 1,5 meter afstand houden. Dit geldt ook op de ligweide. Er zijn maximaal 1000 personen tegelijk toegestaan. Is het maximum bereikt, dan geldt het principe: één eruit = één erin. De kleedkamers en douches zijn ook weer geopend. Informatie over de openingstijden, prijzen en abonnementen vindt u op de pagina Zwembad de Dolfijn. Wij wensen iedereen veel zwemplezier toe!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS