Reconstructie Oirschotseweg/Hoofdstraat

Dinsdag 4 mei 2021

Vanaf 17 mei starten we met de reconstructie van de Oirschotseweg/Hoofdstraat. Dit doen we in fasen.

Wat gaan we doen?

De Oirschotseweg en een gedeelte van de Hoofdstraat gaan binnenkort op de schop. De weg krijgt een andere uitstraling. Ook wordt de kruising met de Prins Bernhardlaan voorzien van een rotonde. En vanaf de nieuwe rotonde richting centrum wordt de snelheid verlaagd naar 30 km/h. Verder komt er meer groen in de straat.

Fasering

Om het verkeer zo min mogelijk te belemmeren worden de werkzaamheden in een aantal fasen uitgevoerd. De start van de werkzaamheden is maandag 17 mei. Dan wordt gestart met de werkzaamheden ter hoogte van de nieuwe rotonde. Vanaf deze aan te leggen rotonde wordt richting de rotonde van de Ringweg gewerkt. Medio juni is het gedeelte Prins Bernhardlaan richting het spoor aan de beurt. En als laatste het gedeelte rondom het spoor en de Hoofdstraat. Tijdens alle fasen is er hinder voor het doorgaande verkeer. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven. De werkzaamheden aan de hele straat worden na de zomer afgerond.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS