Bijeenkomsten milieueffecten zonne- en windparken in de regio

Dinsdag 4 mei 2021

De Metropoolregio Eindhoven organiseert online bijeenkomsten over de milieueffecten van grootschalige zonne- en windparken in de regio.

Als onderdeel van de regionale energiestrategie is er een milieueffectrapport (MER) opgesteld. Een milieueffectrapportage is bedoeld om de eventuele gevolgen op het milieu duidelijk te maken. En om dit mee te nemen in de besluitvorming. De Kempen hebben de procedure om te komen tot een MER al afgerond (2019) en lopen hiermee voorop in de regio.

Wilt u meer weten over het MER van de Metropoolregio Eindhoven, dan bent u van harte welkom om aan te sluiten bij 1 van onze buurgemeenten op:

  • Maandag 17 mei (16.00 - 18.00 uur)
  • Dinsdag 18 mei (19.30 - 21.30 uur)
  • Woensdag 19 mei (19.00 - 21.00 uur)

Tijdens de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de totstandkoming van het MER en hoe u hierop kunt reageren. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Het MER ligt van 3 mei tot 14 juni ter inzage. U kunt de officiële publicatie hier vinden: www.brabant.nl/actueel/ter-inzages.

Wilt u een van deze online informatiebijeenkomsten bijwonen?

Schrijf u dan in door op de datum van de bijeenkomst te klikken van uw keuze via www.energieregiomre.nl/agenda. Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u ruim op tijd voor de door u gekozen bijeenkomst een inloglink.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS