Inloopspreekuur Wilhelminadorp/Kantonnier

Dinsdag 6 april 2021

Vanaf 12 april start het wijkteam in Wilhelminadorp Kantonnier met een (digitaal) inloopspreekuur. Het inloopspreekuur vindt iedere maandag plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. Abdallah Helal of andere leden van het wijkteam staan dan voor jou klaar. Eén keer per maand is wethouder Stan van der Heijden ook aanwezig. We kunnen in gesprek gaan over wat er in je wijk of buurt speelt en waar verbeteringen welkom zijn. Samen komen wij tot oplossingen, ideeën of plannen.

Aanmelden

Omdat de coronamaatregelen het nog niet toelaten, organiseren wij het inloopspreekuur voorlopig digitaal via MSTeams. Aanmelden kan bij onze wijkcoördinator Abdallah via indewijk@gembest.nl. Vind je het lastig om digitaal deel te nemen? Maak dan een afspraak met Abdallah voor een corona-proof fysieke ontmoeting.

Wijkteam

In Wilhelminadorp en Kantonnier is een wijkteam actief. De mensen in het wijkteam werken nauw samen. Hierdoor kunnen ze sneller handelen als er iets speelt. Het team zet zich in op alle fronten. De medewerkers van Beheer zorgen voor het groen in de omgeving en voor onderhoud aan het wegmeubilair. De jongerenwerker begeleidt de jeugd. De buurtcoach draagt bij aan de leefbaarheid. De wijkagent en wijkboa werken intensief samen aan de veiligheid in de buurt. Samen maken we Wilhelminadorp en Kantonnier nog mooier.

Meer weten?

Neem eens een kijkje op de pagina www.pleinbest.nl/wilhelminadorpkantonnier.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS