Vergadering Ruimtelijke Kwaliteit

Dinsdag 23 maart 2021

De eerstvolgende vergadering van de commissie Ruimtelijke Kwaliteit vindt plaats op dinsdag 30 maart om 9.30 uur in het gemeentehuis. Let op: tijdens deze vergadering behandelt de commissie geen plannen over monumenten. De vergadering is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus niet openbaar. Voor informatie over de aangepaste werkwijze en de agenda kunt u contact opnemen met de secretaris Ruimtelijke Kwaliteit, Menzo Boon. Voor vragen over de behandeling van Monumenten kunt u contact opnemen met Carlijn Hageraats. Dit kan telefonisch via 14 0499 of door een e-mail te sturen naar info@gemeentebest.nl.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS