Wisseltrofee en Talent Award 2020 gemeente Best

Donderdag 18 maart 2021

Elk jaar reikt het college van B&W traditiegetrouw de Wisseltrofee en de Talent Award uit. De Wisseltrofee is een aanmoedigingsprijs om initiatieven vanuit de inwoners, verenigingen en ondernemers, die bijdragen aan het welbevinden van velen, in het zonnetje te zetten. De Talent Award is een aanmoedigingsprijs voor een jeugdige inwoner uit Best die een bijzondere prestatie heeft geleverd en daarmee de gemeente Best landelijk of zelfs internationaal op de kaart zet. Op donderdag 18 maart werd de Wisseltrofee en de Talent Award 2020 uitgereikt door burgemeester Hans Ubachs en wethouder Rik Dijkhoff. De uitreiking vond plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Natuurlijk gebeurde dit met inachtneming van de coronamaatregelen.

Wisseltrofee

De KBO heeft tijdens de coronacrisis heel veel activiteiten opgezet om eenzaamheid onder ouderen te voorkomen. Zo heeft de vereniging een telefooncirkel opgezet om eenzame ouderen te bellen. Ook zette de KBO een contactlijn voor alleenstaanden op. Het college van B&W wil met het uitreiken van de Wisseltrofee extra aandacht schenken aan deze bijzondere stichting.

Wisseltrofee van Burgemeester Hans Ubachs aan stichting De KBO

Talent Award

Groot talent Jasper de Bock is nog maar 17 jaar en nu al succesvol als componist. Hij won de eerste prijs op het Prinses Christina compositieconcours met zijn compositie ‘Planten van Pijper’. Na het Heerbeeck College wil Jasper studeren aan het Conservatorium. Zijn droom is om stukken te componeren voor opera’s en orkesten. Met het uitreiken van de Talent Award 2020 wil het college van B&W dit jeugdige talent in het zonnetje zetten en stimuleren om zijn talent verder te ontwikkelen.

Burgemeester Hans Ubachs overhandigt de Talent award aan Jasper de Bock

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS