Nieuwe vaccinatielocatie in Best

Vrijdag 12 februari 2021

Maandag 15 februari opent GGD Brabant-Zuidoost een nieuwe vaccinatielocatie in een gedeelte van sporthal Naestenbest. Naast priklijnen is er ook een wachtruimte ingericht. Na het plaatsen van de prik is er een wachttijd van 15 minuten in verband met eventuele reacties.

Op deze locatie wordt het vaccin AstraZeneca gegeven. Vanaf 12 februari ontvangen zorgmedewerkers een sms met daarin de uitnodiging om een afspraak te maken. Zij kunnen dan terecht in Best. Het gaat hier om de groep zorgmedewerkers die in januari geen afspraak hebben kunnen maken omdat de doses van het BioNTech/Pfizer vaccin vergeven waren. Andere inwoners uit de regio, die een uitnodiging hebben ontvangen, kunnen voor een afspraak terecht op de vaccinatielocaties in Eindhoven of Helmond. Wanneer mensen bellen naar het landelijke callcenter voor een afspraak worden zij automatisch op de juiste locatie ingepland.

Bereikbaarheid

In verband met werkzaamheden is de sporthal alleen via de achterzijde te bereiken. U kunt de routebeschrijving online bekijken. Ook is de route met borden aangegeven. 

Het RIVM of de GGD beantwoordt uw vragen

Ik heb een uitnodiging maar wil graag in Best gevaccineerd worden, kan ik de locatie van vaccinatie verzetten? We ontvangen regelmatig zulke vragen over de vaccinatielocatie in Best. De gemeente kan geen afspraak voor u maken en heeft ook geen informatie over de vaccineerplanning. De actuele informatie vindt u op de website van de GGD.

Zodra mensen aan de beurt zijn voor een vaccinatie ontvangen zij een uitnodiging van het RIVM met daarin de benodigde informatie. Heeft u vragen? Kijk dan op onderstaande sites of bel met 0800-1351.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS