FIFA 21 toernooi tijdens de carnavalsvakantie voor jongeren

Vrijdag 12 februari 2021

Zin in een leuke activiteit in de carnavalsvakantie? Bewijs op donderdag 18 februari jouw FIFA21 skills. Strijd tegen andere jongeren uit verschillende gemeenten in de regio. En wie weet ga jij er vandoor met een waardebon van €100,-!

Gamen tegen jongeren uit regio gemeenten

De uitvoering van het toernooi is in handen van ESL Gaming, een organisatie die wereldwijd online e-sports toernooien organiseert. Aan het toernooi doen meerdere gemeenten uit de regio mee. Dat betekent dat je niet alleen maar speelt tegen jongeren uit Best, maar bijvoorbeeld ook tegen de jeugd uit Bladel en Reusel-De Mierden, Waalre, Oirschot en Veldhoven.

Prijzen

De hoofdprijs is een Bol.com waardebon ter waarde van €100,-! Maar er zijn ook prijzen voor ‘de best verklede speler’ of ‘de speler met de leukste yell’. Heb je het eerste potje al verloren? Dan ga je het duel aan met andere spelers die ook hun eerste potje hebben verloren. Genoeg reden om mee te doen dus!

Meedoen?

Om mee te doen op 18 februari heb je een Xbox of Playstation nodig en het spel FIFA 21. Schrijf je snel in op de website van ESL gaming. Op deze website vind je ook meer uitleg over het toernooi.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS