Verwijderen aanhanger aan Trekzaak

Dinsdag 9 februari 2021

Aan de Trekzaak, ter hoogte van nummer 1, staat een voertuig permanent gestald. Het voertuig betreft een zwartkleurige aanhanger. De aanhanger is niet voorzien van kenteken.

Op grond van artikel 5.6 van de Algemene Plaatselijke Verordening 2020 van de gemeente Best is het verboden een voertuig dat voor recreatie of andere dan verkeersdoeleinden (zoals een bouwkeet en aanhanger) wordt gebruikt, langer dan drie achtereenvolgende dagen te plaatsen.

Handhaving

Vanwege de belangen voor de omgeving en mogelijk vandalisme is besloten om handhavend op te treden. De eigenaar van de genoemde aanhangwagen is bij ons niet bekend. Daarom maken wij via deze publicatie bekend dat op 12 februari 2021 bestuursdwang wordt toegepast als de aanhanger niet voor deze datum verwijderd is. Het voertuig wordt dan gedurende 13 weken opgeslagen op de werf van de gemeente Best. Tegen betaling van de bestuursdwangkosten kan de eigenaar het voertuigwrak binnen de genoemde termijn ophalen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS