Datalek GGD

Vrijdag 5 februari 2021

Bij de GGD is eind januari een datalek geconstateerd. Dit datalek is afkomstig uit de 2 belangrijkste coronasystemen van de GGD (onder andere data als adresgegevens, telefoonnummers en burgerservicenummers zouden zijn gelekt). De omvang van het datalek is nog niet geheel duidelijk.

Meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen over dit datalek vindt u op www.digitaleoverheid.nl.

Centraal Meldpunt Identiteitsfraude en -fouten

Als u het vermoeden heeft dat uw persoonsgegevens zijn gelekt en er daarna daadwerkelijk misbruik is gemaakt kunt u contact opnemen met het Centraal Meldpunt Identiteitsfraude en –fouten (CMI) en kan er aangifte bij de politie worden gedaan. Zij helpen verder om de juiste stappen te ondernemen om de situatie op te lossen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het datalek? Lees dan het nieuwsbericht van de GGD

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS