Aanhanger verwijderd aan Jan Pietersz. Coenstraat

Dinsdag 19 januari 2021

Aan de Jan Pietersz. Coenstraat ter hoogte van nummer 40 stond een voertuig permanent gestald. Het voertuig betrof een groenkleurige aanhanger, met daarin bouwafval opgeslagen. De aanhanger is niet voorzien van kenteken.

Op grond van artikel 5.6 van de Algemene Plaatselijke Verordening 2018 van de gemeente Best is het verboden een voertuig dat voor recreatie of andere dan verkeersdoeleinden (zoals een bouwkeet en aanhanger) wordt gebruikt, langer dan drie achtereenvolgende dagen te plaatsen.

Vanwege de belangen voor de omgeving en mogelijk vandalisme is besloten om handhavend op te treden. De eigenaar van de genoemde aanhangwagen is bij ons niet bekend. Daarom maken wij via deze publicatie bekend dat op 11 december 2020 (spoedeisende) bestuursdwang is toegepast en dat het voertuig van de openbare weg is verwijderd. Het voertuig wordt gedurende 13 weken opgeslagen op de werf van de gemeente Best. Tegen betaling van de bestuursdwangkosten kan de eigenaar het voertuigwrak binnen de genoemde termijn ophalen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS