Verwijderen scooter aan Prins Bernardlaan

Dinsdag 5 januari 2021

Aan de Prins Bernardlaan, tegenover Cafetaria de Luifel, staat een voertuig permanent gestald op het trottoir. Het voertuig betreft een retroscooter van het merk Grande Retro Bella. De scooter heeft een bruine lederen zadel en een chroomkleurige bagagedrager. Het voertuig is niet voorzien van een kenteken.

Op grond van artikel 5.5 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Best is het verboden een voertuig dat rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en tevens in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert op de weg te parkeren.

Handhaving

De eigenaar van het genoemde voertuig is niet bij ons bekend. Daarom maken wij via deze publicatie bekend dat wij bestuursdwang zullen toepassen als het voertuig niet vóór vrijdag 8 januari 2021 om 9.00 uur is verwijderd. Na deze termijn verwijderen we de scooter. Het voertuig wordt dan gedurende 13 weken opgeslagen op de werf van de gemeente Best. Tegen betaling van de bestuursdwangkosten kan de eigenaar het voertuigwrak binnen de genoemde termijn ophalen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS