Aan eenzaamheid kunnen we samen iets doen

Maandag 21 december 2020

Gemeente Best voert samen met de maatschappelijke partners een plan uit om de eenzaamheid te verminderen. Daarvoor hebben we het convenant vanuit het Ministerie ondertekend om aan de hand van 5 pijlers een lokale aanpak te ontwikkelen.

Het aantal inwoners, van jong tot oud, dat regelmatig gevoelens van eenzaamheid ervaart is te groot. Door corona verwachten we dat dit probleem alleen maar is toegenomen. Er is niet 1 type eenzaamheid en niet 1 type eenzame inwoner. Daarom is een gevarieerde aanpak nodig waarbij we ook gebruik maken van de ervaringen van inwoners. U hoort binnenkort meer over deze aanpak!

Deze feestdagen zijn anders dan andere jaren. Ik hoop dat we dit aangrijpen om voor enkele mensen een klein gebaar te maken.
We wensen u ondanks de coronamaatregelen, fijne kerstdagen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS